Jachtbouw Langenberg

Jachtbouw Langenberg

De familie Langenberg kent een traditie van circa 200 jaar in de bouw en het ontwerpen van professionele-en recreatieve schepen. Daarmee is het één van de oudste en meest ervaren families in de Friese scheepsbouw.

Enkele jaren gelden is Hans Langenberg gestart met het ontwerp van een nieuwe serie motorjachten, die in ieder opzicht moeten voldoen aan de wensen van de  moderne watersporter. Design, comfort en techniek zijn optimaal bijeengebracht.

 

NEXT GENERATION

De Langenberg NXG is een prachtig schip met retro uitstraling door zijn opvallende voorsteven, op dit moment is hij verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, de NGX38 en de NXG42.

U kunt de Langenberg Next Generation  helemaal naar uw eigen smaak en wensen ontwerpen in samenwerking met de werf en de architect, wij zorgen ervoor dat u uw droom schip krijgt.

Vanaf stap 1 kunt u  het hele bouw proces volgen en bent ten alle tijden welkom op de werf om uw schip te bekijken en het bouw proces te volgen.

Voor meer informatie en een eventuele bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.

Lees meer

Bouw van de NXG

Het bouwen van een nieuw schip begint met uw verlanglijstje. Samen met u maken we dit lijstje compleet. Op alle onderdelen adviseren wij u. Aansluitend hopen we voor u aan het werk te mogen. Tijdens de bouw bent u van harte welkom op de werf om de voortgang te kunnen bekijken. Het zijn ook de momenten om met elkaar aan tafel te zitten om de laatste details te bespreken.

Bij nieuwbouw werken wij graag samen met Gebr.Langenberg, teken- en ontwerpbureau met een eeuwenlange traditie. Hans Langenberg geeft nu leiding aan het bureau. Met de kennis en ervaring van meerdere generaties en de nieuwste design- en tekentechniek produceert hij gedegen en fraaie ontwerpen.

Wij zijn er trots op om, na een uitgebreide pitch, de nieuwe Langenberg NeXt Generation38 te mogen bouwen. Het ontwerp is voortgekomen uit de wens om degelijkheid, design en comfort samen te brengen. Naar ons idee is dit uitstekend gelukt.

De Langenberg NXG38 is het eerste model in een serie, die ontworpen gaat worden. Zowel kleinere- maar ook grotere modellen worden voorzien. Informeer er eens naar bij onze werf.

De schepen worden “standaard” aangeboden. Maar we kennen eigenlijk geen “standaard”. Standaard betekent bij ons al héél compleet. Ongetwijfeld heeft u heel eigen wensen. Van indeling tot techniek. U mag het zeggen…

In de specificatie- en prijslijst hebben we dan ook bewust sommige zaken niet uitgewerkt. U heeft de keuze uit tientallen opties. Laten we samen kijken wat de optie is, die bij u past.

 

Bouw van de NXG