Jachtbouw Langenberg

Jachtbouw Langenberg

 

JACHTBOUW LANGENBERG

De familie Langenberg kent een traditie van circa 200 jaar in de bouw en het ontwerpen van professionele-en recreatieve schepen. Daarmee is het één van de oudste en meest ervaren families in de Friese scheepsbouw. Hans Langenberg geeft nu leiding aan het bureau. Met de kennis en ervaring van meerdere generaties en de nieuwste design- en tekentechniek produceert hij gedegen en fraaie ontwerpen.

Wij zijn er trots op om, na een uitgebreide pitch, de nieuwe Langenberg NeXt Generation38 te mogen bouwen. Het ontwerp is voortgekomen uit de wens om degelijkheid, design en comfort samen te brengen. Naar ons idee is dit uitstekend gelukt.

NEXT GENERATION

NEXT GENERATION

De Langenberg NXG is een prachtig schip met retro uitstraling door zijn opvallende voorsteven, het verhoogde voordek  en het stoere stuurhuis.  Op dit moment is hij verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: de NXG38 en de NXG42.

Aan het onderwaterschip is veel aandacht besteed. De optimaal gestroomlijnde romp bestaat uit 6 mm dik staal. Deze zware romp verhoogt het comfort en de veiligheid.

De indeling van het interieur bepaalt u zelf. Standaard is het schip als volgt  ingedeeld: stuurhuis met rondzitbank, eigenaarshut, gastenhut, toiletruimte, separate doucheruimte en keuken. Voor verdere specificaties, zie bijgaande technische omschrijving.

Lees meer

Bouw van de NXG

BOUW VAN DE NXG

Het bouwen van een nieuw schip begint met uw verlanglijstje. Samen met u maken we dit lijstje compleet. Op alle onderdelen adviseren wij u. Aansluitend hopen we voor u aan het werk te mogen. Tijdens de bouw bent u van harte welkom op de werf om de voortgang te kunnen bekijken. Het zijn ook de momenten om met elkaar aan tafel te zitten om de laatste details te bespreken.

De schepen worden “standaard” aangeboden. Standaard betekent bij ons al héél compleet. Ongetwijfeld heeft u heel eigen wensen. Van indeling tot techniek. U mag het zeggen…

In de technische omschrijving hebben we dan ook bewust sommige zaken niet uitgewerkt. U heeft de keuze uit tientallen opties. Laten we samen kijken wat de opties zijn, die bij u passen.

 

 

Bouw van de NXG